Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtes1. Wat is het concreet dat jij wilt?

3
1
2
4
5
6
7
1. Wat is het concreet dat jij wilt?
Hoe concreter je weet wat je wilt, hoe makkelijker het is om het te bereiken.
Veel mensen hebben nogal vage wensen. Ze willen gelukkig zijn - wie niet? -, een gezellige partner vinden, leuk werk, enneh... verder weten ze het eigenlijk niet. Sommige mensen weten heel goed wat ze NIET willen; niet meer bang, ongelukkig of verlegen zijn bijvoorbeeld. Hoewel dat allemaal erg logisch en natuurlijk is, kom je er niet zo ver mee. Vage wensen leiden vaak tot een vage werkelijkheid en negatieve wensen leiden juist tot wat je niet wilt – denk NU niet aan je moeder met een kaboutermuts op!
Een ijzersterke oefening is om zo concreet mogelijk op te schijven wat je zou zien, horen en voelen als je zou bereiken wat je wilt? En als je dat niet weet helpt het om je een moment te herinneren waarin je heel gelukkig en op je best was? Wat was er kenmerkend aan die situatie dat je gelukkig maakte en jouw leven toen betekenis gaf. (Wat deed je precies? Met wie? Waar was het? Wat zag, voelde en hoorde je?) Laat je hierbij niet leiden door beperkingen, schrijf ongecensureerd en wees onbescheiden. Later kijken we wel hoe reëel het is.

Bedenk daarbij wel dat het proces (het doen) zelf de moeite waard moet zijn en niet het doel op zich. Als je doel is om bekend te worden, of miljonair, dan kun je je afvragen of dat bevredigend is als je dat bent. Veel mensen hebben een bepaald doel voor ogen maar denken niet na over wat er zou gebeuren als ze het doel behaald hebben. Niet voor niks vallen miljonairs vaak in een gat. Als hun grote doel was om miljonair te worden, en ze verder nooit goed stilgestaan hebben bij wat ze met al dat geld zouden doen als het daadwerkelijk op hun bankrekening staat... is het dan onlogisch dat ze in een gat vallen. Bedenk daarom op tijd of jouw doel echt de moeite waard is. Het proces zelf moet je gelukkig maken, anders jaag je een holle droom na.

Als je wilt kun je nu gaan schrijven: oefening baart kunst en het zal je heus helpen.

Wat zou je zien, horen en voelen als je zou bereiken wat je wilt?

Een pagina terugLees verder

RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.