Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesPrivacy-beleid van RelatieKlik.nl

Wat je hoort te weten over jouw privacy
RelatieKlik heeft al het mogelijke gedaan om jouw gegevens zodanig te beveiligen dat buitenstaanders er geen enkele toegang tot kunnen hebben.

Je persoonlijke gegevens worden niet doorgespeeld, verkocht of uitgewisseld aan andere partijen zonder jouw goedkeuring. Ze zijn bedoeld voor gebruik op RelatieKlik. Met jouw goedkeuring kan RelatieKlik jouw gegevens gebruiken om geselecteerde partners gerichte reclame-mail te sturen. Dit is altijd weer uit te zetten wanneer jij dat wilt.

Email- en chatcontact verloopt altijd via het mail- en chatsysteem van RelatieKlik zelf zodat jij anoniem en veilig je boodschappen kunt sturen.

Persoonlijke gegevens die we in onze matching-module gebruiken worden anoniem behandeld en uitsluitend gebruikt om de beste match voor jou te verantwoorden.

Uit veiligheidsoverwegingen onthoudt RelatieKlik het ip-adres van je computeraansluiting zodat, in geval van misbruik, gegevens over je aansluiting opgevraagd kunnen worden.

Voor verdere vragen over ons privacy-beleid kun je contact met ons opnemen via de link 'Contact' onderaan de website.


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.