Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesdisclaimer

Algemeen
Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op deze website. Deze website is gecreëerd en wordt beheerd door Relatieklik. Door gebruik van deze website verbind je je ertoe deze gebruiksvoorwaarden na te leven. Relatieklik behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment naar eigen inzicht de inhoud van de websites van Relatieklik en van deze disclaimer te wijzigen.

Doelstelling
Relatieklik biedt bezoekers door middel deze site de mogelijkheid een geschikte partner te ontmoeten. Relatieklik betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de test, de matchprocedure en de informatie op deze site, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van deze test, de matchprocedure of informatie.

Privacy
Je antwoorden en persoonlijke rapportage worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij werken niet mee met derden om je surfgedrag op deze site te koppelen aan persoonlijke gegevens. Spam en andere commerciële toepassingen als spyware zijn taboe. Je privacy is dus gewaarborgd.

Adviezen via de website
Relatieklik aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de test of de informatie op deze website. Relatieklik is geen vervanging voor echte medische of psychologische adviezen. Het doen van een test op deze site staat niet gelijk aan of komt in de plaats van het raadplegen van een psycholoog of psychiater.

Contacten via de website
Relatieklik aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen onstaan als gevolg van het ontmoeten van mensen via deze site. Relatieklik kan niet garant staan voor de onberispelijkheid van andere leden en stelt de leden daarvoor zelf verantwoordelijk.

Links naar andere websites
Deze website kan links naar websites of naar webpagina's van derden en andere partijen bevatten of daar op een andere manier naar verwijzen. Relatieklik heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites of webpagina's en is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken ervan. Het plaatsen van links door Relatieklik houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina's.

Intellectuele eigendomsrechten
De teksten, tekeningen, foto's, data, databanken, software, benamingen, handels- en domeinnamen, merken, logo's en andere bestanddelen van deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren Relatieklik toe. Het is verboden zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van Relatieklik de op en via deze website aangeboden informatie op te slaan (anders dan noodzakelijk om de website of testuitslag te kunnen bekijken), te reproduceren, te wijzigen, openbaar te maken, te distribueren of te verzenden, te verkopen of anderszins over te dragen of enige rechten hierop te verlenen aan derden.

RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.