Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesSpelregels van RelatieKlik

2
1
3
4
5
6
7
8
9
De regels van het spel volgens RelatieKlik
RelatieKlik is een ontmoetingsite waarbij het zoeken van een echte en duurzame relatie op de eerste plaats staat. Net als op andere ontmoetingsplaatsen willen wij iedereen een veilig, vertrouwd en prettig verblijf garanderen. Daarvoor achten wij de volgende regels van hoog belang:

Deze website is geschikt voor iedereen boven de zestien jaar en die oprecht is geinteresseerd in een serieuze en duurzame relatie.

Andere gebruikers lastig vallen met erotich getinte en/of beledigende teksten of contact zoeken terwijl de ander daar duidelijk geen behoefte aan heeft is niet toegestaan. Ook algemene discriminerende uitlatingen over groeperingen worden niet getolereerd.

Andere doeleinden buiten het zoeken van een relatie die commercieel van aard zijn, zoals het aanbieden van betaalde (seksuele) diensten, zijn verboden.

Het is niet toegestaan via deze site verkregen persoonlijke gegevens dan wel informatie van of over derden op enigerlei wijze naar buiten te brengen, te verspreiden of te gebruiken.

Wanneer een gebruiker bovenstaande regels overtreedt, hebben wij het recht om de betreffende gebruiker zonder opgave van redenen de toegang tot de site te ontzeggen.

Een pagina terugLees verder

RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.