Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesProfiel aanmaken en wijzigen

4
1
2
3
5
6
7
8
9
Profiel aanmaken en aanpassen
Jouw persoonlijke profiel bestaat uit je de resultaten van de RelatieKlik-test, je foto('s) en wat je zelf hebt ingevuld in de 'Over jezelf'-pagina. Een zorgvuldig opgesteld profiel met een representatieve foto geeft meer respons dan een half profiel zonder foto. Als je meer uit je RelatieKlik-ervaring wilt halen dan doe je er goed aan je profiel met zorg samen te stellen. Klik hier voor adviezen en tips over een goed profiel.

Hoe wijzig je je profiel?
Je kunt je profiel voor een groot gedeelte wijzigen. De onderdelen 'Personalia', 'Gewoontes', 'Over jezelf', 'Registratie-gegevens' en 'Foto's' kun je zelf ten allen tijde wijzigen. De onderdelen Persoonlijkheid en Relatiestijl kun je niet wijzigen tenzij je ons een goede reden kunt geven om dat te doen. Je kunt je profiel wijzigen door naar je profiel te gaan via het menu-item 'Mijn profiel' en vervolgens de op de link 'Bewerk profiel' te klikken.

Waarom kun je de onderdelen 'Persoonlijkheid' en 'Relatiestijl' niet wijzigen?
De onderdelen Persoonlijkheid en Relatiestijl bestaan uit twee tests die niet opnieuw kunnen worden genomen omdat je persoonlijkheid niet iets is wat je een-twee-drie kan veranderen. Bovendien geven de eerste antwoordimpulsen bij persoonlijkheidstests vaak het meest eerlijke en representatieve beeld. Zie voor meer info de Veelgestelde vragen over de test. Als je de test om een of andere reden toch opnieuw wilt doen dan kun je ons een mailtje sturen met dit verzoek. Wij zullen dan de test nogmaals voor je vrijgeven waarna je opnieuw de test kan uitvoeren.

Een pagina terugLees verder


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.