Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesContact maken met andere leden

5
1
2
3
4
6
7
8
9
Contact maken met andere leden
Ook via een datingsite gelden de normale sociale regels voor het maken van contact. Vriendelijk en niet-opdringerig. Voor tips en adviezen over effectieve communicatie klik je hier.

Op RelatieKlik kun je op de volgende manieren onbeperkt contact maken.

Knipogen sturen
Als je iemand wilt laten weten dat je geïnteresseerd bent maar niet direct persoonlijk contact wilt zoeken kun je een knipoog versturen. De link 'Verstuur knipoog' vind je bij elk profiel. De ontvanger zal bij wederzijdse interesse waarschijnlijk wel iets van zich laten horen.

Berichten sturen
Persoonlijker is het als je een bericht stuurt. Het kan zien dat iets in het profiel of de foto je aanspreekt waardoor je de behoefte voelt om iemand beter te leren kennen. De link 'Stuur bericht' vind je bij elk profiel staan.

Chatten
Er is nu ook de mogelijkheid om met iemand te chatten. Meer doorgewinterde internetters vinden deze directe manier van communiceren erg prettig. Bij elk profiel dat online is kun je via de link 'Chat met mij' iemand uitnodigen voor een persoonlijke één op één chat-gesprek.

Een pagina terugLees verder


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.