Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesWaarom RelatieKlik?

De voordelen
RelatieKlik is een relatief nieuwe datingsite met een verantwoorde en discrete matching-filosofie gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten. Je kunt vrijblijvend en kosteloos proeven van de belofte die RelatieKlik jou maakt.

Lees hieronder de redenen waarom jij via Relatieklik de kans op een duurzame relatie vergroot.

Persoonlijkheids- en relatieprofiel

Doe de RelatieKlik-test en ontvang gratis een persoonlijkheids- en relatieprofiel. Leer over jezelf en wie er bij je past.

Uitgebalanceerde match-procedure
We matchen jou aan andere RelatieKlik-leden middels 25 variabelen die belangrijk zijn voor een duurzame relatie. Zo weet je, bij wederzijdse interesse, zeker dat je een goede basis hebt om iets met elkaar te beginnen. Jouw matches worden overzichtelijk aan je gepresenteerd.

Veilig en discreet gelijkgezinden ontmoeten
Relatieklik hecht veel waarde aan anonimiteit en discretie. Alle persoonlijke gegevens worden veilig en anoniem in de database bewaard en alleen door onze match-module gebruikt voor het vinden van jouw ideale match.

Onbeperkt gratis contact met andere RelatieKlik-leden
Maak op een veilige en discrete manier contact met andere leden. Anoniem berichten, knipogen versturen en chatten mag onbeperkt, kost helemaal niets en levert je misschien heel veel op.

Online begeleiding, tips & adviezen
RelatieKlik bied je de mogelijkheid voor gratis online begeleiding bij je zoektocht naar een partner. Van handige algemene tips tot gerichte antwoorden op meer specifieke kwesties en problemen. Onze psycholoog kan je op een niet-opdringerige manier verder helpen.

Word nu gratis lid en maak contact met jouw matches!


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.