Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesHet geheim van de liefde

Wat maakt dat het echt klikt tussen mensen?
Veel relaties eindigen met de zure conclusie: ‘We passen gewoon niet bij elkaar!’ Misschien herken je het uit je eigen leven, maar wat betekent het precies dat je niet bij iemand past. Wat precies moet er passen? Wat is het geheim van een gelukkige relatie?

Moet je elkaar aanvullen? Moet je juist heel erg op elkaar lijken? Is het puur chemie die toevallig de ene keer wel werkt en de andere keer niet? Hebben sommigen een aangeboren of aangeleerd talent om op de verkeerde persoon te vallen? En zijn anderen gewoon erg fortuinlijk dat ze de ware tegenkomen? Of hebben zij het toevallig meezitten omdat ze aantrekkelijk, vlot, rijk of erg interessant zijn? Misschien zijn er gewoon te weinig leuke mensen? Of is er te weinig tijd of mogelijkheid om die personen tegen te komen?

De lijst houdt niet op. Het zijn herkenbare vragen voor hen die graag hun leven zouden willen delen met een leuk iemand, maar bij wie de fortuinlijke gelegenheid zich (nog) niet heeft voorgedaan.

 Lees verder

Liefde bloeit als aan bepaalde voorwaarden is voldaan
Lichamelijke aantrekkingskracht, de mysterieuze vonk, een leuke klik; het zijn vaak ongrijpbare elementen die een samenzijn tot iets magisch kunnen maken. De combinatie ervan is wat veel mensen over de hele wereld liefde noemen. Het is dat wat ze onophoudelijk zoeken in de ander, maar slechts weinig vinden. Over de liefde worden zelfs door nuchtere mensen ‘mystieke’ uitspraken gedaan, zoals: ‘Als je het zoekt, vind je het niet.’

Bedoeld wordt natuurlijk: als je krampachtig zoekt, vindt het jou niet. Liefde kan alleen spontaan ontstaan, als ‘bijproduct’ van een ontspannen en ongeforceerde uitwisseling. Als er genoeg raakvlakken in verleden, waarden, persoonlijkheid, interesses en voorkeuren zijn... is het dan verwonderlijk dat daaruit iets moois en duurzaams kan ontstaan. Wij denken van niet. De waarheid is dat onder de juiste voorwaarden liefde kan bloeien, zelfs tussen mensen van wie je het op het eerste gezicht misschien helemaal niet zou verwachten. De juiste voorwaarden scheppen, dat is het geheim...

En met dat doel voor ogen is RelatieKlik.nl opgezet.

Liefde bloeit onder de juiste voorwaarden
Net zoals elk mens uniek is, is een relatie, het samenspel tussen twee personen, dat natuurlijk ook. De uitwerking die twee partners op elkaar hebben staat van tevoren niet vast en er is geen enkele test die een gelukkige uitkomst kan garanderen.

Wel is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat er een aantal beslissende factoren zijn die de juiste voorwaarden scheppen voor een vruchtbaar dan wel minder vruchtbaar samenzijn. Onze uitgebalanceerde matchprocedure vergemakkelijkt op een drietal manieren dat jij en je potentiële wederhelft elkaar kunnen vinden:

  • Persoonlijkheid- en relatietest
  • Vragenlijst dagelijkse gewoontes & behoeften
  • Verantwoord matching-systeem

De persoon die je nooit had willen missen
Door middel van een uitgebreide test, wensprofiel en verantwoorde matchprocedure kunnen we jou laten kennismaken met die persoon die je nooit had willen missen. De meest geschikte partners krijg je overzichtelijk gepresenteerd.

Onze test is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en probeert een indicatie te geven van jouw unieke persoonlijkheidsmix en specifieke wensen en eisen ten aanzien van een relatie. Jouw resultaten worden gematched met die van andere kandidaten en, bij voldoende wederzijdse interesse, weet je zeker dat je een goede basis hebt om contact met elkaar op te nemen. Zo simpel werkt het.

Hier kun je meer lezen over de RelatieKlik-test.


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.