Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtes4. Kies jouw strategie een maak een reële planning

6
1
2
3
4
5
7
4. Kies jouw strategie een maak een reële planning
In het gunstigste geval heb je nu een goed beeld van wat je wilt, wat je belet het te krijgen en heb je een lijst met alternatieve mogelijkheden. Nu kun je van de lijst gaan selecteren welke mogelijkheden je reëel, haalbaar en geschikt acht. Zo kun je het doen:

Kies 3-5 punten waarvan je zeker weet dat je ze kunt en zult doen.
Je kunt beter een paar goedgekozen haalbare stappen maken, dan dat je er teveel doet of eentje die in het eerste stadium te moeilijk blijkt. Dat werkt alleen maar frustrerend en remmend.

Verzamel bij ieder punt de informatie op die je nodig hebt om het uit te voeren.
Dat kan van alles zijn: telefoonnummers, leesmateriaal, DVD’s, scholen, bedrijven enzovoort. Houd dat geordend en gerangschikt bij.

Maak een geschikte en reële tijdsplanning waar je je aan kunt houden.
Houd je goed aan je planning (met duidelijke deadlines), maar blijf tegelijkertijd flexibel en open. Pas de tijdsplanning tussendoor weer aan als het nodig is. Als je na een bepaalde tijd niet de gewenste resultaten ziet, moet je evalueren of je strategie wel de juiste was. Zo niet, dan ga je weer naar de vorige fase om te brainstormen over nieuwe mogelijkheden.

Bepaal wanneer je doel behaald is en denk alvast na over eventuele stappen voor daarna.
Hoe weet je nou wanneer je doel behaald is? Dat weet je door stap 1 terug te lezen. Als je daar ‘bent’ dan heb je je doel behaald. En wat ga je doen als je je doel behaald hebt? Het is altijd goed om alvast een nieuwe richting te bepalen. Behalve dat het je helpt je huidige doel tot werkelijkheid te maken, helpt het ook voorkomen dat je in een gat valt.

Als je deze punten allemaal afgewerkt hebt is het nu tijd voor de laatste stap.

Een pagina terugLees verder

RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.