Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtes3. Welke vermogens, kennis en eigenschappen heb je wel?

5
1
2
3
4
6
7
3. Welke vermogens, kennis en eigenschappen heb je wel?
Voordat we toewerken naar een concreet plan, is het goed om bovenstaande vraag eens te beantwoorden. Veel mensen weten prima wat ze missen en wat er niet deugt. Stilstaan bij hun positieve kwaliteiten doen ze nooit, want daar zijn ze immers aan gewend. Feit is dat je voor elke zogenaamde ‘negatieve’ eigenschap iets positiefs kunt zetten. Het is weer een kwestie van perspectief. Mensen die er last van hebben dat ze verlegen zijn, zijn vaak juist wel sociaal intelligent zijn voelen goed aan wat anderen nodig hebben. Iemand die lijdt aan faalangstigheid, is vaak een iemand die het werk graag perfect gedaan wil hebben. Er is altijd die andere kant.

Sta nu eens stil bij wat er wel goed is en probeer eigenschappen waar je je aan stoort ook eens in dat daglicht te zien. Als dat je niet lukt, moet je creatieve vermogens aanspreken. We zijn er zeker van dat iets over het hoofd ziet.

Welke vermogens, kennis en eigenschappen heb ik al wel die me dienst zijn?

Wat is er positief aan de eigenschappen van mezelf die ik als negatief zie?


Een pagina terugLees verder

RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.