Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesMaak jouw wensen tot werkelijkheid

2
1
3
4
5
6
7
Maak jouw wensen tot werkelijkheid
Grof gesteld zijn er twee dingen die je kunt doen om het gapende gat tussen jouw wensen en de werkelijkheid te overbruggen: of je probeert (1) de werkelijkheid te veranderen, of je probeert (2) te veranderen hoe je naar de werkelijkheid kijkt.
Terwijl de meeste mensen geneigd zijn het eerste te doen is het tweede vaak effectiever. Waarom is dat? Omdat het tweede ook het eerste omvat. Als je anders leert kijken naar jezelf en de werkelijkheid, dan verandert de werkelijkheid automatisch mee, zonder dat je het hoeft te forceren. Als je het gevoel hebt dat je iets moet forceren, dan betekent dat te tegen jezelf aan het werken. Dat betekent overigens niet dat het makkelijk is, maar... oefening baart kunst.

Psychologen van verschillende scholen zijn erin getraind om binnen- en buitenwereld beter met elkaar in overeenstemming te brengen. We kunnen uit hun ervaring een aantal heel waardevolle richtlijnen filteren. Wij zullen ze in deze sectie in meerdere artikelen behandelen - vooral met betrekking tot liefdesrelaties -, maar hier volgen alvast de algemene peilers en oefeningen die je altijd en overal kunt toepassen om de relatie met jezelf en de buitenwereld te verbeteren.

Een pagina terugLees verder

RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.