Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesTips om veilig online en offline te daten

Wat je moet weten over veilige online en echte ontmoetingen
Behalve dat wij alle maatregelen hebben getroffen om jouw gegevens zo goed mogelijk te beschermen, kun je op onze site ook anoniem browsen en ongewenste medegebruikers van de site blokkeren zodat zij jou niet meer kunnen tegenkomen. Meer intieme gegevens worden door ons alleen gebruikt om een verantwoorde match voor jou te zoeken en dienen geen enkel ander doel. Jouw gegevens worden dus ook niet doorgespeeld aan andere partijen.

Net als RelatieKlik kun je zelf ook heel veel doen om je privacy te beschermen. Het goede van online daten is dat je op je eigen tempo iemand kan leren kennen. Pas als er genoeg vertrouwen is kun je beginnen aan de uitwisseling van je gegevens. Hieronder een aantal do's en donts van online en offline ontmoetingen.

Tips voor online contact
Geef nooit zomaar je persoonlijke gegevens zoals je huisadres, telefoon, emailadres of werkplaats. Noch in je profiel, noch in de berichten. Een goede tip is om een apart emailadres aan te maken bij Hotmail, Yahoo of Google bijvoorbeeld.

Let op tegenstrijdige en verdachte signalen. Verdacht is als iemand jou tegen je zin in probeert over te halen gegevens prijs te geven. Sta dit nooit toe. Ook is het verdacht als iemand niet consistent is over leeftijd, baan enzovoort. Als je het gevoel hebt dat iemand liegt, blokkeer deze persoon dan.

Tips voor de echte date
Als je besloten hebt dat je elkaar wilt ontmoeten wissel alleereerst alleen minimale informatie uit. Hoogstens je mobiele nummer en e-mailadres. Wij zijn een beetje traditioneel in die zin dat we vinden dat de man zijn nummer het eerst zou moeten prijsgeven. Zo kan de vrouw zelf (zonder nummermelding) bellen om een afspraak te maken.

Spreek het liefst af op een drukke, openbare locatie. Als het kan raden wij aan om gewoon overdag af te spreken.

Zorg ervoor dat je iemand in je omgeving hebt ingelicht over wat je gaat doen en dat je te traceren bent. Zorg dat je mobiel opgeladen is en dat dat je bereikbaar bent.

Houd de eerste afspraak kort en krachtig en zorg dat je niet teveel drinkt. Als je de ander niet vertrouwt moet je nooit je drankje alleen laten als je bijvoorbeeld naar de wc gaat.

Nodig nooit iemand gelijk bij je thuis uit en ga niet na de eerste afspraak met iemand mee naar huis.

Zorg voor eigen vervoer, en genoeg geld, zodat je zelf kun bepalen hoe en wanneer je naar huis wilt gaan.

Tot slot: vertrouw op je intuïtie, als je denkt dat de persoon niet deugt dan heb je waarschijnlijk gelijk. Kap de date na een drankje beleefd af en geef een geldig excuus waarom je weg moet.

Terug naar algemene tips en adviezen
RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.