Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesReflectief of gevoelsmatig?

Beslissingsvoorkeur: reflectief of gevoelsmatig
Beslissingen kunnen meer met het verstand (reflectief/rationeel) of meer op gevoel genomen worden. In het eerste wordt informatie zo georganiseerd dat een weloverwogen, logische en ‘objectieve’ beslissing gemaakt kan worden. In het tweede geval wordt een beslissing meer genomen op basis van persoonlijke gevoelswaarden en principes.

De zogenaamde denkers zijn wat logischer en analytischer; proberen objectief eerlijk en consistent te zijn, ook al komen ze daardoor soms kritisch en hard over; worden erg gemotiveerd door harde resultaten en willen eerder winnen; zijn liever eerlijk dan tactvol.

De zogenaamde voelers zijn wat meelevender en sympathieker; houden van harmonie en verzachtende omstandigheden; worden vaker gemotiveerd door aardig gevonden te worden, goed samen te werken en consensus te bereiken, en zijn over het algemeen eerder tactvol dan alleen maar eerlijk.
Hoewel mensen over het algemeen een combinatie van beide neigingen hebben blijken mensen hierin meestal ook een duidelijke voorkeur te vertonen.

Klik hier om terug te gaan
RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.