Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesPersbericht: Concurrentieklacht Relatieklik.nl tegen Speurders.nl

Beverwijk, 28 november 2006
Concurrentieklacht Relatieklik.nl tegen Speurders.nl
BEVERWIJK- Het beginnende internetbedrijf achter Relatieklik.nl is van mening dat de twee grote marktpartijen ontoelaatbare onderlinge afspraken hebben gemaakt, waardoor - bedoeld of onbedoeld -een oneerlijke concurrentiestrijd wordt gevoerd.

Afspraken die Relatieklik.nl had met Speurders.nl, om op de site te adverteren, zijn na een dag eenzijdig beëindigd door Speurders.nl. De banners voor de website Relatieklik.nl zijn zonder overleg van de site gehaald en het contract is door Speurders.nl verbroken. De reden hievoor is een afspraak die Relatieplanet.nl met Speurders.nl heeft, waardoor Relatieplanet de enige datingsite is die mag adverteren op de populaire koopjessite. Dit is volgens Relatieklik.nl niet legaal en daarom heeft het datingbedrijf een klacht ingediend bij de NMa.

Klacht aan NMa
Speurders.nl is met 5.060.000 unieke bezoekers per maand de op vier na grootste website van Nederland. De site heeft een groot bereik in de doelgroep waarin zowel Relatieklik.nl als Relatieplanet.nl zich bewegen. Relatieplanet.nl is de grootste datingsite van Nederland. Deze twee grote partijen misbruiken in de ogen van Relatieklik.nl hun machtspositie. De klacht is gebaseerd op artikel 6 en artikel 24 van de mededingingswet. Artikel 6 betreft ‘Afstemming van marktgedrag’ en artikel 24 beschrijft ‘Misbruik van een economische machtspositie’. Relatieklik.nl denkt, samen met haar ingeschakelde advocaat, dat de afspraken tussen Speurders.nl en Relatieplanet.nl in strijd zijn met beide artikelen.

RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.