Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesOngewenste activiteit op Relatieklik

Wat doe je met opdringerige personen, nep-profielen en grappenmakers?

Wij vinden het heel belangrijk dat jij je op RelatieKlik prettig en thuis voelt. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je niet virtueel belaagd wordt door opdringerige lui, neppers, spammers of mensen met een slecht gevoel voor humor. Mensen met andere bedoelingen dan het zoeken van een leuke partner hebben op onze website niks te zoeken. Soms kan het toch zijn dat iemand met andere bedoelingen door onze ‘virtuele grensbewaking’ komt en jou een bericht of knipoog stuurt voordat wij deze persoon in de gaten hebben.

Op deze pagina willen we je kort wijzen op de mogelijkheden die jijzelf hebt om jezelf en Relatieklik te ‘beschermen’.

Blokkeren

Allereerst kun jij ten allen tijde zelf het contact met een ongewenste persoon blokkeren. Bij elk profiel staat de link ‘Blokkeer deze persoon’. Als je daarop klikt kan de desbetreffende persoon jou op geen enkele manier meer bereiken. Einde verhaal.

Melden van onregelmatigheden

Behalve jezelf, help je ook andere RelatieKlik-leden en ons om sneller niet-kloppende profielen op het spoor te komen door deze aan ons te melden. Onderaan elk profiel kun je op de link ‘Meld onregelmatigheid’ klikken. Als je denkt dat er iets aan een bepaald profiel of foto niet klopt kun je het ons melden zodat wij dat profiel kritisch bekijken en zonodig verwijderen.

Samen kunnen we RelatieKlik zo schoon mogelijk houden!

Het RelatieKlik-team

Klik hier om terug te gaan


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.