Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesMatchpunten uitgelegd

Wat betekenen het aantal matchpunten?
Wij matchen op 25 essentiële criteria voor een goede relatie. Deze criteria hebben we gehaald uit recent wetenschappelijk en demografisch onderzoek. Onder deze criteria vallen persoonlijke kenmerken, relatiestijl, verlangens, dagelijkse gewoontes, biografische gegevens en bepaalde normen en waarden. Hiermee kunnen we op een schaal van 0 tot 100 met behoorlijke betrouwbaarheid zeggen of jij genoeg met iemand gemeen hebt voor een eventuele liefdesrelatie.

Hoeveel matchpunten kun je halen en wanneer ben je een goede match?
Maximaal kun je 100 matchpunten behalen en minimaal 0. Vanaf de 50 punten melden wij de match. Dat is voor ons de grens. Een goede match vinden wij het als je 70 punten of meer behaalt. Ondanks dat de matchpunten een goede indicatie zijn, blijft de echte klik iets bijzonders en unieks. Misschien heb je geluk en ontmoet je de ware direct, mogelijk zul je meerdere mensen ontmoeten voordat je de juiste tegenkomt. Relatieklik vergroot je kans aanzienlijk op het ontmoeten van iemand die goed bij je past. Wij doen het voorwerk, de liefde doet de rest.

Kun je ook een goede relatie krijgen met iemand waar je minder matchpunten mee deelt?
Een relatie met iemand die niet direct op jou lijkt kan, als er genoeg wederzijdse aantrekkingskracht en vertrouwen is, goed, liefdevol en leerzaam uitpakken. Mogelijk is het wel een relatie met veel uitdagingen en zijn flexibiliteit en geduld van beide kanten een vereiste.

Stel dat ik iemand leuk vind die niet door RelatieKlik aan mij gematcht is?
Als je bij het ‘vrij zoeken’ iemand tegenkomt die jou aanspreekt dan kun je daar gewoon contact mee zoeken. Je bent niet verplicht alleen contact te hebben met jouw ‘kliks’. Die vrijheid geven we je uiteraard. Onze test moet niet gezien worden als een ‘alleswetend orakel’, eerder als een ‘oprechte en sympathieke wegwijzer’.

Klik hier om terug te gaan
RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.