Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesIntuïtief of observerend

Aandachtvoorkeur: intuïtief of observerend
De vraag hier is: hoe kijk je naar de wereld? Waar let je op en hoe verwerk je de informatie die je van de buitenwereld krijgt? Ook hier zijn grofweg twee manieren te onderscheiden. Het blijkt dat sommige mensen een voorkeur hebben voor alles wat rechtstreeks via de zintuigen wordt ontvangen; de zogenaamde feiten, dat wat er is. Anderen hebben een voorkeur om te ‘zien’ wat er zou kunnen zijn; zij letten meer op de mogelijkheden en onzichtbare verbanden achter de feiten.

De meer zintuiglijke groep mensen letten over het algemeen meer op concrete feiten en details; zijn wat praktischer en concreter; vertrouwen op hun directe zintuiglijke ervaring, het hier en nu en bewezen manieren van doen en laten, en denken op een meer stapsgewijze lineaire manier.

De meer intuïtieve groep heeft meer oog voor mogelijkheden, toekomst en alternatieve manieren van doen; vertrouwen meer op hun blinde instinct; zijn wat abstracter en houden meer van ideeën en ‘filosoferen om het filosoferen’ en denken op een meer associatieve manier.
Hoewel een mens beide manieren door elkaar heen gebruikt heeft bijna iedereen wel een voorkeur voor een van beide.

Klik hier om terug te gaan


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.