Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesHaal meer uit jezelf en een toekomstige relatie!

Wat neem jij mee naar de volgende relatie?
Ongetwijfeld neem je – misschien zelfs zonder het te weten – in een nieuwe relatie of kennismaking een bagage aan eigenschappen, neigingen en gewoontes mee. Bepaalde eigenschappen, zoals temperament, gevoeligheid of intelligentie, zijn relatief stabiel over de tijd en moeilijk te veranderen, zelfs als je zou willen. Andere neigingen, zoals hoe je met ruzies omgaat of hoe je over jezelf denkt zijn eerder aangeleerde gewoontes en kunnen wel worden veranderd. Deze unieke mix aan eigenschappen, neigingen en gewoontes maken je tot wat je nu bent. Onze test geeft jou een eerlijke indicatie en in onze adviezensectie kun je lezen wat je kunt doen om liefdeszaken in eigen hand te houden.

Kun je meer controle krijgen over je relatieleven?
Grotendeels bepaalt jouw persoonlijkheid de interactie met de ander, die evenzo een unieke bagage met zich meebrengt. Inzicht in de mogelijkheden en valkuilen van je eigen persoonlijkheid vergroten je kans om de juiste persoon te vinden en –belangrijker – te behouden. Relatieklik probeert jou – indien gewenst - in je zoekproces inzicht en steun te bieden door concrete tips & adviezen en zelfs door gerichte wetenschappelijk geteste oefeningen aan te reiken. Voor advies over specifieke problemen of onzekerheden klik je hier.


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.