Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesRelatieKlik-test

3
1
2
4
Vragenlijst dagelijkse gewoontes & behoeften

In een relatie is het belangrijk dat sommige wensen, behoeften en gewoontes op elkaar afgestemd worden. Niet alleen persoonlijkheidstrekken, relatieverlangens, persoonlijke waarden & normen, maar ook gemeenschappelijke hobby’s, passies en dagelijkse gewoontes worden hierbij meegenomen. We hebben zorgvuldig uitgezocht welke waarden en eigenschappen belangrijker zijn voor jouw relatie dan andere.

Dus wees niet bang: het is niet zo dat je de liefde van je leven misloopt omdat deze toevallig niet van sperzieboontjes en operamuziek houdt, minder verdient dan jij, of wat temperamentvoller is. Ook wij beseffen dat verschillen tussen mensen het leven interessanter maakt. Bovendien houden wij er rekening mee, dat bepaalde verschillen heel goed samen kunnen gaan. Als jij bijvoorbeeld een extraverte praatgraag bent, dan kan een wat rustiger luisterend oor daar goed bijpassen. Net zoals iemand die graag controle over zijn dagelijkse leven houdt juist goed kan passen bij iemand die wat flexibeler is en zich daaraan kan aanpassen.

Een pagina terugLees verder


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.