Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesExtravert of introvert?

Energievoorkeur: extravert of introvert
Grofweg kun je stellen dat een persoon zich op een tweetal manieren kan opladen. In de praktijk blijkt dat mensen ofwel energie krijgen door zich naar buiten te richten; in de interactie met mensen, of het opgaan in activiteiten. Ofwel door naar binnen te keren; in de eigen innerlijke wereld van gedachten, ideeën en gevoelens.

Extraverte mensen zijn over het algemeen graag en vaak met andere mensen, hebben een brede vrienden en kennissenkring, zijn geïnteresseerd in veel verschillende dingen, laten zich makkelijk meeslepen met de actie om hen heen en worden eerder gezien als enthousiast, open en praatgraag.

Meer introverte mensen zijn over het algemeen wat selectiever over wat en wie ze in hun leven toelaten, denken eerder voordat ze ergens in storten, kunnen beter op zichzelf zijn en worden eerder gezien als kalm, zelfbewust, en meer gereserveerd.
Hoewel een mens beide strategieën door elkaar heen gebruikt heeft bijna iedereen wel een voorkeur voor een van beide.

Klik hier om terug te gaan


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.