Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesControle over je liefdesleven

Kun je meer controle krijgen over je relatieleven?
Grotendeels bepaalt jouw persoonlijkheid de interactie met de ander, die evenzo een unieke bagage met zich meebrengt. Inzicht in de mogelijkheden en valkuilen van je eigen persoonlijkheid vergroten je kans om de juiste persoon te vinden en –belangrijker – te behouden. Relatieklik probeert jou – indien gewenst - in je zoekproces inzicht en steun te bieden door concrete tips, adviezen en zelfs door gerichte wetenschappelijk geteste oefeningen aan te reiken.

Simpele oefeningen die helpen
De Relatieklik-oefeningen kunnen betrekking hebben op aspecten uit de relatiesfeer of je eigen persoonlijkheid. Door simpele oefeningen kun je oude gewoontes en hardnekkige perspectieven op jezelf of relaties veranderen. En zeg nou zelf: iedereen kan op sommige momenten een duwtje in de juiste richting gebruiken. Iets meer zelfvertrouwen, een bruikbaar en concreet advies of inzicht in je eigen zoektocht. Lees hier meer over de oefeningen, en hun wetenschappelijke achtergrond

Kleine veranderingen kunnen soms grote gevolgen hebben
Soms kan een kleine aanpassing grote veranderingen tot gevolg hebben. Net zoals Johan (37) bijvoorbeeld door systematisch meer te letten op de goede dingen en minder aandacht te schenken aan ‘alles wat er steeds verkeerd gaat’ veranderde, en nu zelfs een gelukkige relatie met een ‘fantastische’ vrouw heeft. Of zoals Marian (29) die door iets meer te letten op haar taalgebruik en de manier waarop ze ‘dingen aan de ander vroeg’ inzicht kreeg in wat er in het verleden was misgegaan. ‘Minder is soms meer’, was haar conclusie. Haar ‘toekomst’ ziet er tegenwoordig anders uit. Klinkt dit overdreven? Lees hun inspirerende verhalen hier.


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.