Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesConflictstijl

Conflictstijl
Conflicten zijn in elke relatie onvermijdelijk, maar hoe een liefdeskoppel met onderlinge conflicten omgaat blijkt een hele goede voorspeller te zijn voor het welslagen of falen van een relatie. Relaties waarin conflicten blijven hangen hebben een grotere kans om stuk te lopen. Wederzijds onbegrip en machteloosheid kunnen zo toenemen dat een partner of allebei er geen heil meer in zien.

Als je conflicten niet te persoonlijk neemt, een beetje afstand kunt nemen, en inziet dat ‘waar er één wint twee verliezen’ heb je een grote kans om conflicten goed door te komen en als koppel naar elkaar te groeien.

Gelijk willen krijgen of denken dat alleen jij gelijk hebt, betekent vaak als beide partners zich hieraan toegeven het begin van een eindeloos conflict. Resultaat van deze conflictstijl is een machtstrijd die kan escaleren totdat de hele relatie hiervan in het teken staat.

Inbinden en de ander gelijk geven kan ruzie voortkomen en de harmonie tijdelijk bewaren. Maar als dit vaak gebeurt is dit voor beide partners een onprettige relatie. Niet alleen de partner die zijn ergernissen inslikt krijgt niet wat deze verdient. Dit patroon kan gemakkelijk tot scheefgroei van de relatie leiden en een vicieuze cirkel waarin de een steeds dominanter kan worden en de ander zich steeds meer zal ‘terugtrekken’. Ook dit is geen houdbare relatie.


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.