Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesBeheersend of waarnemend?

Levensvoorkeur: beheersend of waarnemend
Pas jij je aan het leven aan, of pas je het leven aan jezelf aan? Het antwoord op deze vraag geeft jouw levenshouding aan. In het eerste geval ben je iemand die meer gaat met de ‘flow’ en liever wat spontaner en flexibeler in het leven staat. In het tweede geval ben je iemand die graag weet waar ie aan toe is en de zaakjes liever van tevoren plant en organiseert. Als twee partners veel op dit punt verschillen kan dit de nodige strijd opleveren.

Planners (beheersend) zijn over het algemeen goed georganiseerd, wat formeler en conventioneler, en houden graag de regie strak in handen; maken eerst hun werk af voordat ze zich overgeven aan ontspanning of plezier, en houden zich aan afspraken en hun eigen planningen.

Meer beschouwende mensen houden graag zoveel mogelijk opties open; reageren graag wat impulsiever en spontaner op de omstandigheden; passen zich goed aan veranderingen aan; zijn wat onconventioneler, chaotischer, meer casual en stellen dingen soms te lang uit, omdat ze een leuke aanbieding of kans niet af willen slaan.

Klik hier om terug te gaan


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.