Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesEsquire’s relatiedokter geeft raad aan een gentleman

Esquire’s relatiedokter geeft raad aan een te beleefde gentleman

Voor de website van het mannenblad Esquire beantwoordt onze psycholoog wekelijks een typische mannenvraag over vrouwen. Deze gentleman wist even niet meer hoe het moest…

Gentleman: Omdat ik mezelf als een gentleman zie, ben ik volgens mij veel te beleefd. Vrouwen denken vaak dat ik niet geïnteresseerd ben of saai. Hoe kan ik een vrouw laten zien dat ik echt wel geïnteresseerd ben zonder opdringerig te doen?

Relatiedokter: Jouw ‘probleem’ komt heel vaak voor en is erg normaal. Vooral Nederlandse (geëmancipeerd opgevoede) mannen zijn vaak erg beleefd en weten niet goed hoe ze de volgende stap moeten zetten uit angst afgewezen te worden of opdringerig gevonden te worden. En daar is op zich niks mis mee. Veel vrouwen waarderen dat ook wel. Daarentegen klinkt er in je mail wel een erg beheerste en rationele benadering door als je me vraagt hoe je geïnteresseerd moet overkomen. Om het clichébeeld van een psycholoog maar weer eens te bevestigen: wat denk je zelf? Nou goed, voor deze keer geef ik daarop zelf antwoord: wat denk je van niet al te veel nadenken en gewoon oprechte vragen stellen? Daar begint contact namelijk mee: door geïnteresseerd vragen te stellen en jezelf te openen kun je ook de ander openen. Helaas zul je daarvoor wel af en toe een beetje risico moeten nemen, want als twee mensen allebei voorzichtig blijven dan… gebeurt er niets.
RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.