Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

leden
online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Met de huidige kredietcrisis in het vizier ben ik minder snel geneigd te betalen voor een datingsite?

Ja

Nee

Weet niet


Vorige enquêtesHelp! Ik krijg geen reacties!

Krijg je geen reacties op je profiel?

Hier kun je zelf iets aan doen!
Hierbij een aantal eenvoudige adviezen waarmee je beter vindbaar wordt op de Relatieklik. Sommige erg voor de hand liggend, anderen wat minder.

1 - Plaats een foto - profielen met een foto worden als eerste getoond in resultaatlijsten
2 - Bezoek de site regelmatig - de standaard sortering is op inlogtijd. Dat wil zeggen dat de laatst ingelogde leden als eerste getoond worden. Actieve leden maken dus meer kans.
3 - Zorg dat je een leuke (korte) persoonlijke intro in je profiel hebt staan
4 - Plaats een contactadvertentie - na plaatsing staat jouw advertentie bovenaan de lijst en wordt dus door iedere bezoeker direct gezien
5 - Wees niet bang iniatief te tonen - veel mensen zullen uit angst voor afwijzing niet de eerste stap zetten. Goed om je door die angst niet te laten leiden. Ook als iemand verder geen contact wilt: jij hebt iemand een compliment gegeven en je hebt geen kans laten schieten. Mensen die het heft in eigen handen nemen hebben over het algemeen een gelukkiger liefdesleven.
6- Experimenteer met verschillende benaderingen - Internet is bij uitstek de manier is om te experimenteren met hoe je jezelf presenteert en hoe je mensen benadert. Dat heeft verder niks te maken met ‘niet jezelf’ zijn. Als je steeds dezelfde openingsmail stuurt en je hebt nooit succes dan kun je je afvragen of je niet eens wat anders kunt proberen.
Tips hierover vind je genoeg in de helpende hand of het blog van de Relatieklik-psycholoog.

7 - Heb je hierna nog niet voldoende respons op je profiel dan kun je kiezen voor het Premium-lidmaatschap voor 5 euro per maand. Hiermee wordt je altijd als eerste getoond in de zoeklijsten voor online-, laatst ingelogde- en nieuwste leden. Ook krijg je een aparte vermelding in de lijst Premium-leden. En verder kun je gratis eens in de 2 weken een contactadvertentie plaatsen waardoor je nog beter gevonden wordt.


RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn.