Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling
Gratis dating en online relatiebemiddeling

Sinds november 2006

119536 leden
24 online100% Gratis dating

  Gebruikersnaam 
Wachtwoord 
Wachtwoord vergeten?

Impressie Knuz & Klik-feest herfst 2008

Het was ons eerste feest ever. En zoals je weet zijn eerste keren vaak een beetje eng. 'Komen er wel genoeg mensen? En vinden ze elkaar wel aardig? Is de muziek dansvriendelijk? Houdt de vloer het wel? Zullen de wc's niet overstromen?' De foto's zeggen genoeg, lijkt ons! Het was echt feest! Een mannetje of driehonderd, prettige sfeervolle ruimte, lekkere muziek, goede organisatie, vriendelijke sfeer, gezellige mensen, twee uur latere sluitingstijd dan gepland! Kortom: een heel geslaagde eerste keer. Wat ons betreft doen we het in de lente weer over! Hopelijk ben jij er dan (weer) bij!

Wij danken het vakkundige personeel van Het Strandhuis; masters of ceremony Sonja & Mr Butter; garderobe-dame Rosa, Knuz-madammen Jax en Bella; plaatjeschieter Jan en alle aanwezigen! Op naar de volgende proost!

Klik hier voor de foto's!

RelatieKlik is een volkomen gratis liefsdesportal en tevens 100% gratis datingsite. Je kunt gratis daten en veel leren over online dating. We geven je vele tips over online dating. Ook vertellen we op een eerlijke manier over de gevaren van dating via een website. Onze relatiepsycholoog Marcelino Lopez staat garant voor informatie en kennis op het gebied van relatiebemiddeling. Omdat we een 100% gratis datingsite zijn kunnen we open en eerlijk zijn. Op RelatieKlik werken we met een persoonlijkheidstest waarmee we alle leden op een gefundeerde manier aan elkaar voorstellen. De test is een hulpmiddel om de eerste stap te zetten naar een leuk eerste contact.
Wij beheren verder de gratis datingsite Knuz.nl. Ook op deze datingsite kun je volkomen gratis daten.