Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestVakantie in het zonnige zuiden van Spanje met Activiteitenclub Ugo4it
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa euro
Datum14 - april - 2008
Tijdvan 07:45 tot 00:00
PlaatsAlpujjaras Zuid Spanje
Maximale deelname4 personen
Deelname voorleden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Art & Adventure is een pension waar Lisa en Siem weken organiseren rond de thema's kunst en avontuur om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Lisa en Siem zijn Nederlanders die het koude kikkerland als woonplaats verruild hebben voor het zonnige zuiden van Spanje.

Het Pension is een verbouwde cortijo, Andalusische boerderij, die in een omgeving staat van sinaasappel- en olijfboomgaarden. Het Pension is uitgerust met een zestal tweepersoonskamers en drie badkamers met douche, waarvan één met ligbad. Er is een gezamelijke huiskamer met t.v., stereo, een houtkachel en open keuken. Op de begane grond bevind zich een gezellige ruimte met bar en een terras waar barbeque mogelijk is. De cortijo heeft een klein zwembad en een zonnig dakterras met panoramisch uitzicht. Het ontbijt wordt s'morgens klaar gezet op een afgesproken tijdstip. Aan de bar kun je hapjes en drankjes bestellen. Op verzoek kunnen ze een voordelige warme maaltijd bereiden. In het dorp Órgiva, dat op loop afstand ligt, zijn echter ook verschillende restaurants. Zij bieden een brede keur aan lekkernij uit de spaanse keuken maar ook 'herkenbaardere' maaltijden.

Art wordt verzorgd door Lisa. Zij heeft een docentenopleiding tekenen gevolgd. Gewerkt als freelance grafisch ontwerpster en maakte in opdracht onder andere airbrushwerk, portretten, schilderijen en tatoeages. Zij neemt je mee de bergen en dorpen in om die op een andere manier te gaan bekijken en neer te zetten op papier. Je wordt meegevoerd door oude moorse architectonische kunst die uit een duizend en één nacht sprookje lijken te komen.

Adventure wordt verzorgt door Siem. Hij is een echte motorfanaat zowel in het berijden van als het sleutelen aan motoren en heeft zelfs een aantal unieke motoren gebouwd. Hij organiseert trips per quad: prachtige tochten door het gebergte. Er is een breed scala aan tochten mogelijk: van tochten hoog in de bergen tot tochten naar het strand of ritjes over de weg door dorpjes tot ruige off the road tochten.

Deze bovengenoemde activiteiten kunnen worden gecombineerd, uiteraard hangt er dan weer een iets ander prijskaartje aan.

Prijzen
Algemeen: De transfer vanaf Malaga is vanaf zes personen gratis, anders kost het, ongeacht het aantal personen, € 30,- per enkele reis. Het is plusminus twee uur rijden.

De arrangementen worden gereserveerd voor 2-persoonskamers.
Wil je graag alleen op een kamer dan betaal je € 45,- per
week extra (alleen mogelijk bij voldoende plek).

Wil je alleen voor het pension komen of extra nachten boeken?
Het pension kost per persoon per nacht + ontbijt
€ 20,-. Verwacht hiervoor niet teveel luxe.

Art weekarrangement
per persoon € 380,- op basis van 6 overnachtingen.
Hierbij zijn de begeleidende lessen, materiaal en gereedschap gebruik en één bezoek aan het Alhambra inbegrepen.

Adventure weekarrangement
voor 2 personen samen op 1 (tweepersoons)quad € 590,-
voor 1 persoon alleen op 1 (tweepersoons)quad € 470,-
op basis van 6 overnachtingen.

Let op als je met een groep wil komen: er zijn zes 2-persoonskamers en zes quads!
Een Adventure week houdt 3½ dag quadrijden in.

Extra: Overnachtingen in de bergen alleen bij voldoende animo. Kosten € 25,- in deze prijs zit inbegrepen: een broodmaaltijd, ontbijt, gebruik tent, slaapzak en luchtbed.

Prijs van de vlucht is afhankelijk van de snelheid waarmee we boeken. Variërend tussen € 140,- enkele stoelen met korting en € 210,- vol tarief. In dit geval geldt uiteraard wie het eerst haalt, die het eerst maalt mits nog beschikbaar.

Stel je bent de eerste die zich aanmeldt en de goedkoopste stoelen zijn nog beschikbaar en je wilt mee zonder ergens aan deel te nemen, dan zou je al voor ongeveer € 300,- klaar kunnen zijn. Uiteraard komen je kosten ter plekke er nog bij. Een art-arrangement komt met de goedkoopste vluchtprijzen op ca. € 520.

Let op: er zijn 6 tweepersoonskamers, het is dus kleinschalig. Van die 6 kamers zijn er drie met een normaal tweepersoonsbed, alleen geschikt voor stelletjes of als eenpersoonskamer te gebruiken voor mensen die daar de voorkeur aan geven, dat betekent dus € 45,- toeslag. De andere drie kamers hebben twee eenpersoonsbedden staan.

Waar: het Alpujarras gebergte, onder Granada, op loopafstand van het dorp Orgiva. Klik hier voor meer informatie over Orgiva.
Wanneer: maandag 14 tot en met dinsdag 22 april
Hoe laat: 7.40 uur
Prijs: afhankelijk van onze wensen
Inschrijven tot: hoe eerder hoe liever


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.