Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feest2e Kerstdag samen eten
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa euro
Datum26 - december - 2007
Tijdvan 17:00 tot 00:00
Plaatsnog niet bekend
Maximale deelname5 personen
Deelname voorleden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Vorig jaar hebben we een van de leukste kerstdagen ooit gevierd, deze kans willen we natuurlijk dit jaar niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Op 2e kerstdag zouden we het daarom leuk vinden samen kerst te vieren. Hiervoor zoeken we weer iemand die het leuk vindt om zijn/haar huis en keuken beschikbaar te stellen. (Mijn huis is helaas wat aan de kleine kant) De bedoeling is dat iedereen iets te eten en te drinken meeneemt voor deze avond, dus de keuken is alleen nodig om dingen op te warmen of af te bakken. Vorig jaar is gebleken dat aan tafel eten wel de beste optie is en daardoor zal er al snel plaatsgebrek kunnen ontstaan. Vroegtijdig aanmelden is dus aanbevolen, want vol is vol. Mocht je tafels en stoelen tekort komen dan is dat geen probleem, ik heb eventueel drie tuintafels en 6 klapstoeltjes en anderen hebben vast ook nog wel een klapstoeltje. Uiteraard helpen we allemaal even mee je huis na afloop weer opgeruimd achter te laten.

Het principe van meenemen van lekkere hapjes en drankjes kennen we natuurlijk allemaal wel zon beetje, maar met kerst zou het wel leuk zijn als er wat extra aandacht aan besteed werd en er speciale dingen op tafel komen, het hoeft natuurlijk niet moeilijk of duur te zijn, sla er bijvoorbeeld eens een Allerhande op na of zo! Iedereen kan koken met de Allerhande op het aanrecht! ;-) Kun je het volgens eigen zeggen toch niet? Dan zijn er altijd nog leuke visschoteltjes of andere kant en klare gerechten te koop! Laat in het forum even duidelijk weten wat jij aan eten en drinken gaat meenemen.

Laten we er met elkaar een leuke 2e kerstdag van maken.

Waar: nog niet bekend
Wanneer: woensdag 26 december
Hoe laat: 17:00 uur
Prijs: gratis
Inschrijven tot: 19 december


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.