Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestNachtmis Ons\' Lieve Heer op Solder
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa euro
Datum24 - december - 2007
Tijdvan 21:30 tot 23:30
PlaatsAmsterdam
Maximale deelname5 personen
Deelname voorleden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Zoals ieder jaar gaan we weer naar de nachtmis in Museum Amstelkring.

De galerijruimte op de drie bovenste verdiepingen van Museum Amstelkring heeft niet alleen een museale, maar ook een kerkelijke functie. Vanaf 1663 is hier liturgie gevierd, gedoopt en getrouwd. Dit gebeurde tot 1887, toen de nieuwe Nicolaaskerk - de opvolger van het schuilkerkje Ons' Lieve Heer op Solder - in gebruik werd genomen. Maar sinds geruime tijd functioneert de zolderkerk weer als liturgische ruimte. Er worden huwelijken ingezegend, en elke kerstnacht zijn er twee nachtmissen.

Klik hier voor meer informatie over dit bijzondere pand.

Waar : Oudezijds Voorburgwal 40, Amsterdam
Wanneer : maandag 24 december
Hoe laat : 21:30 uur
Prijs : vorig jaar 15,- later wordt de prijs voor dit jaar bekend gemaakt Inschrijven tot : z.s.m. vorig jaar zaten ze vrij snel vol.
Programma : we verzamelen tot uiterlijk 21:30 in de hal van het museum, daarna gaan we naar binnen om een plaatsje te zoeken. De mis start om 22:00 uur. Zorg dat je op tijd bent, want een mooi plekje heb je niet zomaar! Na afloop gaan we naar de kelder voor een hapje en een drankje, dit is bij de prijs inbegrepen.


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.