Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestHet groot Sinterklaasspel
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa euro
Datum5 - december - 2007
Tijdvan 19:00 tot 23:00
PlaatsAmsterdam
Maximale deelname2 personen
Deelname voorleden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
We gaan op woensdag 5 december met iedereen die dat leuk vindt opnieuw Het Groot Sinterklaasspel spelen. Voorgaande jaren was dit een groot succes binnen Ugo4it.

Het is de bedoeling dat iedereen een aantal cadeautjes koopt ter waarde van 7,50 euro in totaal. Die cadeautjes moeten ingepakt worden meegenomen en gaan op de grote stapel. Grote en kleine pakjes zorgen voor nieuwsgierigheid en hebberigheid van de deelnemers. Je hoeft dus niet na te denken voor wie het is en wat het zou moeten zijn, gewoon leuke simpele dingen! Het spel wordt gespeeld met dobbelstenen en bij bepaalde worpen zullen de pakjes van plaats veranderen, ook kan het zijn dat je een bepaalde opdracht moet uitvoeren. Op een gegeven moment mogen de pakjes worden uitgepakt, maar ze zijn dan nog steeds niet van degene bij wie ze liggen, want het spel gaat daarna gewoon door en de pakjes zullen weer alle kanten uitgaan. Pas als de eindtijd is aangebroken zijn de pakjes die voor je op tafel liggen van jou.

Het is verder de bedoeling dat je ook nog wat lekkers meeneemt voor op tafel, zodat iedereen vanaf zijn/haar werk door kan komen! Denk hierbij aan een salade of een quiche, snacks, taarten, of ander lekkers. Bedenk daarbij ook dat het niet al te grote hoeveelheden moeten zijn aangezien iedereen wat mee zal nemen en het al snel teveel is. Uiteraard laat ik een paar dagen voor aanvang aan iedereen weten met hoeveel we zijn zodat je daar een beetje op af kunt stemmen.

Ik denk dat om 19:00 uur aanwezig zijn een goede tijd is, om 19:30 uur kan dan met het spel begonnen worden. Zorg dat je op tijd bent, want het is een gewone doordeweekse dag en het wordt al snel laat!

Waar: bij Henriette thuis in Amsterdam centrum
Wanneer: woensdag 5 december
Hoe laat: vanaf 19:00 uur
Prijs: 7,50 aan cadeautjes
Inschrijven tot: 1 december


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.