Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestEten bij De Kantjil en de Tijger
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa euro
Datum1 - december - 2007
Tijdvan 19:30 tot 23:00
PlaatsAmsterdam
Maximale deelname4 personen
Deelname voorLeden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Authentiek Indisch eten? Dan moet je bij Kantjil zijn!
Wij gaan naar restaurant Kantjil & de Tijger in hartje Amsterdam om te proeven van de authentieke Indische gerechten -aneka rasa- in een prettige oosterse ambiance.
Je kunt kiezen voor een van hen zorgvuldig samengestelde rijsttafels maar ook voor de ŗ la carte gerechten van hun uitgebreide dinerkaart .

De vijf gedeelten van het restaurant zorgen voor een intieme sfeer; de Art Deco inrichting met de kleurrijke batikelementen van glas en lood voor een unieke ambiance.
Gekoppeld aan een gastvrije, snelle service van jonge enthousiaste medewerkers en de hoogstaande kwaliteit van de gerechten is restaurant Kantjil & de Tijger al bijna 20 jaar een begrip in Amsterdam!

Bij meer dan 10 deelnemers moeten we kiezen voor een groepsmenu, wat volgens mij bepaald geen straf zal zijn als ik zie wat je dan allemaal krijgt. Voor de meest uitgebreide keuze ben je maximaal 32,50 kwijt excl. drankjes die heel betaalbaar zijn! Of we moeten de groep in tweeŽn splitsen.

Waar: Spuistraat 291-293 020 62 00 994
Wanneer: zaterdag 1 december
Hoe laat: 19:30 uur
Prijs: eten en drinken zijn voor eigen rekening
Inschrijven tot: 28 november


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.