Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestTassenmuseum Hendrikje
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa€ 6.5 euro
Datum25 - november - 2007
Tijdvan 13:00 tot 18:00
PlaatsAmsterdam
Maximale deelnameonbep personen
Deelname voorleden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Een uniek museum dat de historie van de (dames) tas in de westerse cultuur van het einde van de Middeleeuwen (15de eeuw) tot heden, inclusief werk van hedendaagse ontwerpers, toont.
Het is het enige museum in de wereld dat zo'n uitgebreide en gespecialiseerde collectie heeft.

Het tassenmuseum Hendrikje beheert een collectie van ruim 3500 tassen, buidels, koffers, beurzen en andere accessoires. De collectie toont een grote verscheidenheid: 17de-eeuwse buideltjes en aalmoezentassen, 18de-eeuwse dijzakken, portefeuilles en beugeltassen, 19de-eeuwse reticules en kousenbeurzen en klassieke, aparte en bijzondere modellen uit de 20ste en 21ste eeuw.

Tot de laatste periodes horen o.a. prachtige voorbeelden uit de periode van de jugendstil en art deco, avond- en cosmeticatasjes en natuurlijk tassen van beroemde ontwerpers (zoals Schiaparelli, Pierre Cardin, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Gianni Versace, Judith Leiber, Paul Smith, Alexander McQueen, Lulu Guinness, Tom Ford) en grote merken waaronder Gucci, Hermes, Chanel, Dolce en Gabbana, Donna Karan, Muimui, Chloé en Fendi.

Tevens bevindt zich in dit historische 17de-eeuwse pand een tweetal stijlkamers die voor bezoekers van het museum te bezichtigen zijn.

Waar: Herengracht 573 (achter het Rembrandtplein) Amsterdam
Wanneer: zondag 25 november
Hoe laat: 13.00 uur
Prijs: 6,50 Euro (helaas is de museumjaarkaart niet geldig)
Inschrijven tot: 23 november


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.