Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestHaarlem Monumentenwandeling 7 KM
Voorverkoopgrati euro
Prijs aan de kassa euro
Datum4 - november - 2007
Tijdvan 12:00 tot 17:30
PlaatsHaarlem
Maximale deelnameonbep personen
Deelname voorleden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Speciaal voor de liefhebbers van de korte afstandswandelingen!

De oudste delen van de Haarlemse binnenstad gaan terug tot de 14e eeuw, maar in de 17e eeuw ging het de stad financieel en cultureel pas echt voor de wind. Voor een belangrijk deel was dit te danken aan een stroom Vlaamse emigranten aan het begin van de eeuw. Succesvolle ondernemers en getalenteerde kunstenaars als Frans Hals die de godsdienst vervolging in Zuid-Nederland waren ontvlucht, probeerde in Haarlem een nieuw leven op te bouwen. Het bracht de stad tot volle bloei. En nog steeds is Haarlem een boeiende en sfeervolle cultuurstad, waar talloze monumenten herinneren aan een rijke geschiedenis.

We bekijken o.a. het Bakenesserhofje, het Teylers museum (bij belangstelling kunnen we even naar binnengaan, neem je museumkaart dus mee), op de Grote Markt zien we de Grote of St. Bavokerk uit de 14e eeuw, ook komen we langs het Frans Hals museum en als we zin en tijd hebben kunnen we ook dit museum ingaan. We komen op de grote Markt terug en zien dan ook langs de oude vleeshal en de verweyhal, samen “De Hallen” geheten, een dependance van het Frans Hals museum die dus ook weer te bezichtigen is.

Als we de musea aandoen, denk er dan aan dat dit een vluchtig bezoekje zal zijn, plusminus een half uur per museum, we zijn hier uiteindelijk voor de wandeling.

Waar: VVV kantoor naast het Centraat station Haarlem
Wanneer: zondag 4 november
Hoe laat: 12:00 uur
Prijs: gratis excl. musea
Inschrijven tot: 3 november


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.