Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestbierproeverij
Voorverkoop6.50 euro
Prijs aan de kassa euro
Datum2 - december - 2007
Tijdvan 15:00 tot 16:00
Plaatsamsterdam
Maximale deelname personen
Deelname voor
Contactpersoon2voud
E-mailinfo@2voud.nl
Telefoon071-5722670
Organisatie2Voud
Websitewww.2voud.nl
Over het feest/evenement
het voormalige badhuis `Funen' is sinds oktober 1985 Brouwerij en Proeflokaal 't IJ gevestigd. De naam funen stamt af van het deense eiland "Funen", alwaar Michiel de Ruyter de allereerste lisdodde (løsdødde) exporteerde naar Nederland. Hieruit ontstond een oorlog met zweden die men ook wel "de strøt vøør de løsdødde" noemde. Deze lisdodde tierde dan ook welig op deze kade. Op 7 november 1985 presenteerde men zijn eerste brouwsel, de Zatte. De brouwerij is in enkele jaren enorm gegroeid en heeft nu een capaciteit van 180.000 liter bier per jaar. Jaarlijks worden er negen verschillende bieren gebrouwen. Het assortiment bestaat uit vijf vaste bieren (Plzen, Struis, Natte, Zatte en Columbus), drie seizoenbieren (Bock, IJndejaarsbier en het Paasij) en twee gelegenheidsbieren, de vlo, die in opdracht van de bierkoning gebrouwen wordt, en het Mug-bitter, gebrouwen voor een café.
In het proeflokaal wordt op een paar frisdranken na niets anders geschonken dan de eigen brouwsels. Op planken langs de wanden staat een collectie van meer dan 1500 verschillende lege bierflesjes.

Je krijgt een rondleiding en daarna is het natuurlijk proeven van het heerlijke gerstenat.
Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.