Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestKijkdag veilinghuis. Activiteitenclub ActivCrowd, kennismaking 26-46jr uit regio Den Haag en Delft
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa euro
Datum9 - februari - 2008
Tijdvan 11:00 tot 16:00
PlaatsLeiden
Maximale deelname personen
Deelname voor
ContactpersoonActivCrowd Activiteitenclub
E-mailinfo@activcrowd.com
Telefoon
Organisatie
Websitewww.activcrowd.com
Over het feest/evenement
We bezoeken vandaag de kijkdag van de kunst- en antiekveiling "Onder de Boompjes" in Leiden. Op deze dag kan je alle kavels die van 12/2 tot 15/2 geveild worden op je gemak bekijken. Het aanbod varieert van meubels, oude wijnen tot sieraden en ook een aparte sectie Aziatische kunstvoorwerpen, w.o. veel Japans. Alle kavels hebben een nummer en staan beschreven in de veilingcatalogus, waar je ook een taxatie/richtprijs kunt vinden. Ik ken de kneepjes van de veilingwereld, vertel je graag hoe het werkt, hoe courant en gewild objecten zijn, waar je op moet letten en wat je ook vooral niet moet doen bij het bieden. We verzamelen om 11.00 uur bij Leonidas in de hal van CS Den Haag en nemen dan de trein naar Leiden. Daar lopen we in een kwartiertje naar het veilinghuis.

Activiteitenclub ActivCrowd organiseert zonder winstoogmerk gezellige activiteiten zoals uitgaan, bioscoop, wandelen, theater, eten, festivals, dansen, musea, sport, dagjes uit, spelletjesavonden, weekendjes weg etc. Onze deelnemers zijn 26 tot 46 jaar en wonen in regio Den Haag / Delft. Je kunt 2 keer vrijblijvend met ons mee doen.

Meer weten? Kijk dan op onze website www.activcrowd.com. En wie weet tot ziens!


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.