Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestWeek lekker wintersporten in Alpe dHuez met andere singles
Voorverkoop779 euro
Prijs aan de kassa779 euro
Datum8 - maart - 2008
Tijdvan 00:00 tot 00:00
PlaatsOz bij Alpe d\'Huez - Frankrijk
Maximale deelname18 personen
Deelname voor
Contactpersoonone2enjoy
E-mailinfo@one2enjoy.nl
Telefoon010 - 484 59 49
Organisatiegericht op singles
Websitewww.one2enjoy.nl
Over het feest/evenement
Een week met elkaar genieten van de wintersport in het fantastische skigebied Les Grandes Rousses met andere single leeftijdgenoten voor Euro 779. Dat is inclusief het eten, drinken (incl. de alcoholische), snacks, fruit, verblijf in het luxe appartement en de 6 daagse skipas.
Ook dit jaar organiseren wij dit weer voor 2 leeftijdsgroepen: de groep van 25-45 jaar en de groep 45+. Beide groepen hebben een eigen groot en comfortabel appartement met mooie openhaard direct gelegen aan de piste. Vanaf het balkon op het zuiden heb je een fantastisch uitzicht. Je kan gratis naar de sauna, klein zwembad en fitness ruimte die alleen toegankelijk is voor de bewoners van het appartementen complex. Deze reis gaat gegarandeerd door voor beide leeftijdsgroepen.
Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.