Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestWeekend Ameland 2 -4 november 2007
Voorverkoop139 euro
Prijs aan de kassa139 euro
Datum2 - november - 2007
Tijdvan 00:00 tot 00:00
PlaatsAmeland
Maximale deelname60 personen
Deelname voor
ContactpersoonBradly
E-mailinfo@bradly.nl
Telefoon06 20533802
OrganisatieBradly Singlereizen
Websitewww.bradly.nl/
Over het feest/evenement
Groepsherberg
Het Zwanewater Ameland

Ameland is op deze tijd van het jaar een belevenis Er zijn weinig plekken in Nederland waar je nog de stilte kunt voelen We verblijven in Het Zwanewater gelegen midden in de stilte van de natuur van Ameland en binnen een gezellig sfeer.
Je neemt vrijdag 2 november de boot van Holwerd naar Ameland. Je kunt met de fiets naar je verblijf, of de bus of taxi brengt je naar Het Zwanewater. Wandelen en fietsen door stille dorpjes met veel exposities met beeldende kunst, verdeeld over het eiland. November is kunstmaand op Ameland, Gezellig eten met elkaar, een dansje en een drankje aan de bar. Een singleuitje op het heerlijke eiland Ameland in een ongedwongen sfeer met uiteraard kans op het maken van nieuwe contacten. Doelgroep 30+, 40+ en 50+ alleenstaanden, gelijk aantal mannen en vrouwen Je slaapt met meerdere op een kamer.Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.