Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feest30 dec - 1 jan 2008 Oud&Nieuw Kasteel de Berckt
Voorverkoop199 euro
Prijs aan de kassa199 euro
Datum1 - januari - 2007
Tijdvan 00:00 tot 00:00
Plaats
Maximale deelname200 personen
Deelname voor
ContactpersoonBradly
E-mailinfo@bradly.nl
Telefoon06 20533802
OrganisatieBradly Singlereizen
Websitewww.bradly.nl/
Over het feest/evenement
Feestelijk Oud en Nieuw weekend in een sfeervol Limburgs kasteel, gelegen aan de Maas Noord-Limburg.De Berckt lijkt gemaakt voor Bradly. Een gezellige authentieke sfeer, zonder opgezwollen sjiek.
De ongedwongen feestelijke sfeer, gecombineerd met verblijf in een monumentaal kasteel , maakt deelname tot een speciale belevenis.
's Avonds met elkaar dineren, een drankje aan de bar in het bruin café. Voor liefhebbers is er vollop mogelijkheid om te dansen tot in de kleine uurtjes. Op oudjaarsavond swingen in de voormalige kapel van het kasteel. En natuurlijk oliebollen en gratis champagne op oudejaarsavond. Nieuwjaarsdag wandelen langs de Maas, luieren in de kasteeltuin of het kasteeldorp Baarlo ontdekken.

Een super leuk oud en nieuw weekend met een groep singles in een ongedwongen sfeer met uiteraard kans op het maken van nieuwe contacten. Romantiser, swingender en date-vriendelijker kunnen we het niet maken. Doelgroep 20+, t/m 50+ singles, gelijk aantal mannen en vrouwen. Je slaapt met meerdere op een kamer.Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.