Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestOntmoetingsavond met Speeddaten
Voorverkoop37,5 euro
Prijs aan de kassa37,5 euro
Datum22 - september - 2007
Tijdvan 19:30 tot 00:00
PlaatsZwolle
Maximale deelname40 personen
Deelname voor
ContactpersoonSaskia Langenkamp
E-mailinfo@single-actief.nl
Telefoon077-3514880
OrganisatieVivid Single & Actief
Websitewww.single-actief.nl
Over het feest/evenement
U bent op zoek naar de liefde van uw leven, maar u heeft geen zin of geen tijd om er een lange zoektocht van te maken? Ga dan een avondje speeddaten! Met deze moderne variant van de klassieke blind date kunt u op één avond méérdere singles ontmoeten. En wie weet zit de ware er wel tussen. Of maak je vrienden voor het leven.

De gastvrouw van de avond heet u welkom en zal een korte uitleg geven, waarna het speeddaten gaat beginnen! Deze avond zult u minimaal tien singles ontmoeten. Na ieder gesprekje schrijft u op of u deze persoon nog wel eens zou willen ontmoeten. Heeft die ander ook bij uw naam een 'ja' ingevuld dan is er sprake van voldoende wederzijdse interesse. Hoe en wanneer u elkaar opnieuw wilt ontmoeten bepaalt u zelf.

Deze avond kunnen we u aanbieden voor 37,50 euro* inclusief welkomstdrankje, minimaal 10 dates, borrelhapjes, zaalhuur en Vivid gastvrouw.

* 5 euro toeslag voor niet-leden


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.