Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestErvaar Drenthe: fietsen van hotel naar hotel
Voorverkoop319 euro
Prijs aan de kassa euro
Datum24 - augustus - 2007
Tijdvan 18:00 tot 18:00
PlaatsHoogeveen-Zuidlaren
Maximale deelname30 personen
Deelname voor
ContactpersoonSaskia Langenkamp
E-mailinfo@single-actief.nl
Telefoon077-3514880
OrganisatieVivid Single & Actief
Websitewww.single-actief.nl
Over het feest/evenement
Eén van de mooiste fietsvakanties die u kunt beleven! Natuurlijk in Drenthe. U verblijft vijf dagen in Drenthe en heeft zodoende uitgebreid de tijd om deze provincie te verkennen. De fietsroutes voeren u langs de mooiste plekjes en fraaiste vergezichten. U verblijft in twee hotels die u het comfort bieden dat u verdient. Laat u daarom heerlijk verwennen en geniet van de prachtige natuur, heerlijk eten en de Drentse gastvrijheid. Uw bagage wordt voor u vervoerd, daar heeft u geen omkijken naar!

Deze 5-daagse fietsvakantie kunnen we aanbieden voor 319 euro* inclusief 4 x overnachting in een comfortabele kamer, 4 x een landelijk ontbijtbuffet, 4 x een culinair 3-gangen diner, 2 x een fietsroute van hotel naar hotel, 2 x een fietsroute in de omgeving, bagage vervoerservice van hotel naar hotel, 1 x een exclusieve rondleiding door Dierenpark Emmen en een informatiepakket.

* 15 euro toeslag voor niet-leden


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.