Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestAalscholver vogelparadijs: wandel/boottocht excursie Naardermeer
Voorverkoop8 euro
Prijs aan de kassa12 euro
Datum24 - juni - 2007
Tijdvan 10:30 tot 18:00
PlaatsNS Naarden-Bussum
Maximale deelname9 personen
Deelname vooralle leeftijden
ContactpersoonRuben Piek
E-mailinfo@weekendhike.nl
Telefoon-
OrganisatieDe Wandelsite
Websitewww.dewandelsite.nl
Over het feest/evenement
Het Naardermeer behoort tot de oudste natuurreservaat van Nederland. De rustige plassen vormen een belangrijke schakel in de keten van moerasgebieden in ons land. Het biedt plaats aan vele moerasplanten en -dieren, o.a. de broedende aalscholvers!

Vanaf station Naarden-Bussum lopen we naar de Meerkade richting de noordkant van het Naardermeer. Hier groeit veel riet aangezien het meer ondiep is. We lopen rechtsom het meer voor 5 km naar de visserij waar we na een kopje thee of koffie op de boot stappen!

Tijdens de bootexcursie met gids kan je per boot genieten van het moeraslandschap van het Naardermeer en een bezoekje brengen aan de aalscholverkolonie, een waar vogelparadijs! Je stapt af en toe van de boot af en loopt o.a. naar de observatiehut waar je deze bijzondere vogels kunt bekijken! De gids vertelt alle wetenswaardigheden over het gebied. De observatiehut en het moerasbos zijn prachtige hoogtepunten met fraaie uitzichten over het meer!

Daarna lopen we terug richting de stervormige omwalling van vestingstadje Naarden; je ziet de kerktoren al in de verte! Het is daar gezellig om aan een terras wat te drinken en/of een hapje eten.

Als je nog niet eerder hebt meegewandeld met De Wandelsite dan kun je 2x gratis mee. De kosten voor deze activiteit zijn de kosten van Natuurmonumenten (8 euro leden, 12 euro niet leden).

Voor meer informatie en opgave: De Wandelsite.


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.