Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestWeek winterpsort - Leer (beter) skiŽn, geniet van de zon en gezelligheid in Oostenrijk.
Voorverkoop779 euro
Prijs aan de kassa euro
Datum1 - januari - 2008
Tijdvan 20:30 tot 09:00
PlaatsOostenrijk - nabij Kaprun
Maximale deelname18 personen
Deelname voorSingels vanaf 25 jaar
Contactpersoonone2enjoy
E-mailinfo@one2enjoy.nl
Telefoon010 - 484 59 49
Organisatiegericht op singles
Websitewww.one2enjoy.nl
Over het feest/evenement
Leer (beter) skiŽn, geniet van de zon en gezelligheid in Oostenrijk.
Nieuw in het one2enjoy wintersportprogramma. Een week beter leren skiŽn onder leiding van een gediplomeerde Oostenrijkse top-skileraar die vloeiend Nederlands spreekt. Het lijkt raar, skiŽn in de eerste week van mei. Je hoofd heeft de zon in het vooruitzicht en het skiŽn uit je gedachte verplaatst naar het volgende jaar. Want wie gaat er nu wintersporten in mei? Dat dachten wij ook tijdens onze uitprobeer vakantie in mei 2008 om kennis te maken met het gebied en de skileraar. Maar waaw, wat was het gaaf! Je skiet op de gletsjer van Kitzsteinhorn met een top van 3200 meter. Vrijwel altijd poeder sneeuw tot in de vroege zomer! Hier oefenen ski teams uit diverse landen. Daarnaast is het een prachtige omgeving, zeker op een onbewolkte dag. Je weet niet wat je ziet, je daalt de berg af en kijkt naar een prachtig groen dal vol met dennenbomen, weilanden en kleine dorpjes. Deze week bied je naast het goed leren skiŽn de gelegenheid om een mooie wandeling te maken, lekker te tennissen of golfen (prachtige banen!), paard te rijden en nog veel meer. Maar bovenal samen met maximaal 17 andere singles te genieten van een heerlijke week!Voor wie bestemt?
Bedoeld voor singles die door een betere skitechniek nog meer willen genieten van deze mooie bezigheid/sport. Om deel te kunnen nemen, hoef je niet gevorderd te zijn. Je dient goed van een groene piste te kunnen afdalen. Door de methode van lesgeven kan de skitrainer goed omgaan met skiŽrs van uiteenlopend niveau binnen een groep. Zijn klanten bestaan dan ook uit beginners tot en met wedstrijdskiŽrs. Een deel van de les staat hij onder aan de trainingspiste, kijkt en fotografeert hoe je skiet. Je krijgt persoonlijk aanwijzingen hoe je skiŽn te verbeteren. Regelmatig laat hij zien hoe het beter kan;-). De focus is op swung en carving technieken. Tijdens enkele avonden laat hij dmv de foto's die hij van je maakt tijdens de les zien wat je goed doet en wat beter kan. Daarnaast is dit natuurlijk een week om lekker te genieten van wintersport en de vele andere mogelijkheden. Ook voor de les geldt, niets moet alles mag. Als je een keer geen zin hebt of vermoeid bent, geen probleem.

Wat ga je doen?
Om te beginnen gewoon genieten. Niets moet en bijna alles mag. Een week met elkaar genieten van wintersport en zomeractiviteiten. In totaal gaan er maximaal 18 singles mee in de leeftijd vanaf 25 jaar. Voor de ski-clinics wordt de groep in tweeŽn gesplitst (twee maal 9 personen) op basis van leeftijd. Per dag is er twee uur intensief les. De ene dag in de ochtend tussen 10.00 en 12.00 en de andere dag in de middag tussen 13.00 en 15.00. Het overige deel van de dag kun je op eigen gelegenheid skiŽn of iets anders gaan doen. In de nabijheid zijn twee van Oostenrijks mooiste golfbanen (Kitzsteinhorn en Schmittenhohe), veel wandel- en fiets mogelijkheden en zelfs gelegenheid om te zeilen in Zell am See.

Voor euro 779 verblijf je met de groep in een mooi gelegen pension op basis van twee personen per kamer. De prijs is inclusief ontbijt, avondeten, snacks en fruit. De 5 daagse skipas en de professionele les zijn inbegrepen. Een gastheer en/of gastvrouw van one2enjoy doet actief aan het programma mee. Onze service gaat vaak net iets verder dan die van een ander.

We gaan ook met zijn allen een keer skiŽn en genieten van GlŁhwein of frisse rosť gezien de mogelijk aangename temperaturen in mei. one2enjoy verzorgt in deze week ťťn maal een verrassingsprogramma;-)

Deze reis gaat gegarandeerd door. Het aantal plaatsen is beperkt - maximaal 18 personen.Wie weet tot ziens in Oostenrijk!Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.