Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestVier oud en nieuw op Terschelling - Veel inclusief van 30 december - 1 januari
Voorverkoop249 euro
Prijs aan de kassa euro
Datum30 - december - 2008
Tijdvan 17:00 tot 15:30
PlaatsHarlingen-Terschelling-Klipper zeilen
Maximale deelname24 personen
Deelname voorSingles vanaf 28 jaar
Contactpersoonone2enjoy
E-mailinfo@one2enjoy.nl
Telefoon010 - 484 59 49
Organisatiegericht op singles
Websitewww.one2enjoy.nl
Over het feest/evenement
Vier oud en nieuw op Terschelling!
Inmiddels voor de derde keer op het programma. Je stapt op dinsdag avond 30 december om 17.00 aan boord een comfortabele authentieke klipper. Beleef samen met minimaal 16 en maximaal 26 andere singles de (mee)zeilreis vanuit Harlingen naar Terschelling om daar het nieuwe jaar in te luiden (knallen). Het schip is qua voorzieningen, comfort, keuken en sanitair volledig aan deze tijd aangepast. Voor singles vanaf 28 jaar.


Wat ga je doen?
Nadat jij je spullen in je hut hebt geinstalleerd, toasten we op onze kennismaking en een behouden vaart. Het schip is ruim van opzet en beschikt over lange bedden en warm en koud stromend water in de hutten. Zodra we de haven zijn uitgevaren, is het tijd om de zeilen te hijsen. Je gaat genieten van een avond (mee)zeilen. Tijdens de oversteek nuttig je het avondeten in de gezellige salon. Natuurlijk kun je het schip verder verkennen en de schipper en zijn maat helpen met zeilen/navigeren. Warm aankleden is het devies! Na aankomst op Terschelling, afhankelijk van weer, wind en getij, heb je gelegenheid om uit te gaan op Terschelling of lekker te relaxen aan boord. Hoogst waarschijnlijk treedt de lokale bekendheid Hessel deze dinsdagavond voor het laatst in 2009 op. De gastheer of vrouw van one2enjoy die het weekend verzorgt, gaat met de liefhebbers mee de wal op.

Op oudjaarsdag liggen we de gehele dag in de haven van Terschelling West. Voor liefhebbers staat er een facultatieve ontdekkingstocht per GPS op het programma (exclusief). Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid het eiland te voet of per fiets, die bij dit weekend is inbegrepen, verkennen. Wandel en fietsmogelijkheden te over. Je hebt de tijd om het dorp te verkennen, te winkelen of een wandelingetje te maken. In de loop van de avond gaan we genieten van een heerlijke buffetmaaltijd.

Om 00.00 toasten we natuurlijk op al het moois wat we willen meemaken in 2009 en ver daarna. Daarna heb je de gelegenheid om uit te gaan (passagieren) op Terschelling. Je kan dan natuurlijk de eilandbewoners het beste toe wensen voor 2009. Vanzelfsprekend mag je ook aan boord blijven of op eigen gelegenheid het nachtleven van Terschelling verkennen. Vergeet niet dat het belangrijkste motto is; niets moet en (bijna) alles mag.

De volgende ochtend varen we na het ontbijt rond 11.00 de haven uit. We gaan nu genieten van zeilen over de waddenzee in wintertijd. Tussendoor genieten we natuurlijk van een lekkere lunch. Om uiterlijk 15.30 zullen we weer veilig afmeren in de haven van Harlingen.Wie weet tot ziens aan boord!


PS: Bij windkracht 7 Bft zal het schip niet uitvaren. Afhankelijk van weersomstandigheden en tij behoudt de schipper zich het recht om wijzigingen in het vaarschema aan te brengen. Deze reis gaat door bij 16 deelnemers.Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.