Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestWeek lekker wintersporten in Alpe dHuez met andere singles - VOL
Voorverkoop879 euro
Prijs aan de kassa879 euro
Datum6 - maart - 2009
Tijdvan 00:00 tot 00:00
PlaatsOz en Oisans in Frankrijk
Maximale deelname26 personen
Deelname voorSingles 2 groepen 25-45 en 45-60 jaar
Contactpersoonone2enjoy
E-mailinfo@one2enjoy.nl
Telefoon010 - 484 59 49
Organisatiegericht op singles
Websitewww.one2enjoy.nl
Over het feest/evenement
Geniet van gezelligheid en activiteit in een prachtig skigebied

Dit is inmiddels de one2enjoy wintersport klassieker. Ook in dit vijfde jaar hebben we zin om er samen met jou een fijne week van maken. Voel de frisse berglucht die door je longen stroomt als je afdaalt. De gezelligheid van een kleine groep die dezelfde ervaring met je deelt.

Wat ga je doen?
Een week met elkaar genieten van de wintersport in het fantastische skigebied Les Grandes Rousses met andere single leeftijdgenoten (25-45 jaar) voor Euro 879. Dat is inclusief het eten, drinken (incl. de alcoholische), snacks, fruit, verblijf in het appartement, de 6 daagse skipas en de actieve en betrokken gastheer en/of vrouwg. Onze service gaat vaak net iets verder dan die van een ander. Als je ouder bent dan 45 jaar en ook een week lekker wilt wintersporten klik dan hier

Je verblijft in een groot en comfortabel appartement met mooie openhaard. Het appartement is direct gelegen aan de piste! De slaapkamer deel je met een andere single van hetzlefde geslacht. Tegen een toeslag is het mogelijk een kamer voor alleen gebruik te boeken. Vanaf het balkon op het zuiden (zon!) heb je een fantastisch uitzicht op de skilift (50 meter) en pistes. Je kan gratis naar de sauna, een klein zwembad en de fitness ruimte. Deze faciliteiten zijn alleen toegankelijk voor de bewoners van het appartementen complex. Deze reis gaat gegarandeerd door!

Onze uitvalsbasis is Oz en Oisans gelegen op ongeveer 1040 km van Utrecht. Het is een van de vijf dorpjes dat ligt in het prachtige sneeuwzekere skigebied Les Grandes Rousses. De kans dat er sneeuw in Oz Station op 1300 meter ligt, is erg groot. Een van de liften ligt op 50 meter van het appartement de ander op 350 meter.Via deze liften heb je toegang tot het hart van Les Grandes Rousses (250km piste) en ben je razendsnel in Alpe d'Huez. Op dit plateau is ook de zon een vaak geziene gast. Het hoogste punt is Le Pic Blanc gelegen op 3300 meter. Rechts op de foto de kookstaf van 2007.

In het voor Franse wintersportbegrippen comfortabele appartement maak je kennis met de andere single wintersporters mocht je die nog niet tijdens de busreis of het carpolen hebben leren kennen. In het verblijf is veel inbegrepen. In de ochtend kun je op je gemak ontbijten wanneer jij dat wilt en in de avond eten we gezamenlijk. Er wordt voor je gekookt! en af en toe in de watten gelegd. Alleen bij het tafeldekken en afruimenen wordt een helpende hand gewaardeerd. Je kan lekker bij de openhaard of op het balkon genieten van de après-ski. Vanzelfsprekend ben je vrij om elders, op eigen kosten, te après-skiën. Dat kan bijvoorbeeld in de gezellige Yeti bar die onder het appartmenten complex ligt (goed geisoleerd dus geen geluidsoverlast hiervan in het appartement) of in de Ozzi bar.

Gedurende de hele week is er een gastvrouw of gastheer van one2enjoy die vrijwel altijd bereikbaar en beschikbaar is. Hij/zij zorgt voor de puntjes op de i, doet actief mee met het skiën en kent het gebied goed. Er wordt er in het appartment gekookt door onze eigen kookstaf. Wie weet tot ziens in Oz!


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.