Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestBruisende SALSA dansfeesten op 23 en 24 juni
Voorverkoop0 euro
Prijs aan de kassa5,00 euro
Datum23 - juni - 2007
Tijdvan 20:00 tot 01:00
PlaatsHaarlem/Zandvoort
Maximale deelnameonbep personen
Deelname voorLeden en mensen die willen kennismaken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Zaterdag 23 juni a.s. is het weer zover. Dan wordt er weer een SALSAMOTION avond gehouden in Swingsteesjun te Haarlem.
De avond begint om 20.00 en eindigt om 01.00. Om de avond voor iedereen toegankelijk te maken is er een gratis les om 20.00 voor de absolute beginner. Om 20.30 is er een gratis les voor de meer gevorderde danser. Alle lessen zijn vrijblijvend. Het publiek dat er komt varieert in leeftijd van twintigers tot vijftigers. Salsa is namelijk voor iedereen! Entree kost 5 euro en frisdrank varieert van 1,50 tot iets over 2,00 euro. (Zelf te voldoen aan de kassa).

Zondag 24 juni vindt een groots carribean feest plaats bij Mango's in Zandvoort. Deze dag begint om 16.00 uur en eindigt om ca. 24.00 uur. Er wordt niet alleen salsa muziek gedraaid maar velerlei soorten carribean muziek. (dus ook Merengue etc.) Voor diegene die dus van variatie houden is deze avond zeer geschikt. Beginners en gevorderden kunnen tevens (vrijblijvend) meedoen aan de gratis lessen. De entree is gratis en frisdrank is vanaf 1,70 euro. Het publiek dat er komt is zeer divers wat leeftijd betreft. nb: Hoewel Mango's aan het strand ligt vindt het feest binnen en buiten plaats (er is een terras waar op gedanst kan worden).

Deze activiteiten zijn door Danny geplaatst en hij zal dan ook aanwezig zijn. Wie gaat er mee lekker dansen op een van deze avonden? Meer informatie volgt na aanmelding.


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.