Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestUgo4it kennismakingsborrel
Voorverkoop0 euro
Prijs aan de kassa0 euro
Datum7 - juni - 2008
Tijdvan 21:00 tot 02:00
PlaatsAmsterdam
Maximale deelnameonbep personen
Deelname voorLeden en mensen die willen kennismaken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Op 9 juni komen we weer samen voor de maandborrel in café East of Eden, Linnaeusstraat 11, Amsterdam. Hier verzamelen we vanaf 21:00 uur en het zou leuk zijn als de meeste deelnemers er dan ook zo rond die tijd zijn.

Nieuwkomers kunnen bij het personeel even naar Debbie Houtman vragen, wij zorgen ervoor dat het personeel op de hoogte is.

We raden nieuwelingen overigens altijd aan "alleen" te komen, zeker als je nieuwe mensen wilt leren kennen. De ervaring heeft ons namelijk geleerd dat als je met een vriend of vriendin komt, je elkaar bezig houdt en je je niet snel onder de andere gasten mengt. Natuurlijk ben je ook welkom als je iemand meeneemt, maar denk dan aan het bovenstaande en spreek er van tevoren iets over af!

We gaan er een gezellige avond van maken! De toegang is gratis en ook gasten of introducés zijn uiteraard van harte welkom langs te komen om de sfeer te proeven.

Waar: café East of Eden, Linnaeusstraat 11, Amsterdam
Wanneer: iedere 2e zaterdag van de maand
Hoe laat: 21:00 uur
Prijs: je betaalt wat je bestelt
Inschrijven is niet persé nodig, maar het is wel fijn om te weten dat je komt.


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.