Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestBezoek en beleef Oerol voor singles van 25-45 - flexibel
Voorverkoop20/da euro
Prijs aan de kassa euro
Datum15 - juni - 2008
Tijdvan 18:00 tot 08:30
PlaatsTerschelling 3 dagen
Maximale deelname1 personen
Deelname voorMannen en vrouwen 25 - 45
Contactpersoonone2enjoy
E-mailinfo@one2enjoy.nl
Telefoon010 - 484 59 49
Organisatiegericht op singles
Websitewww.one2enjoy.nl
Over het feest/evenement
Spontaan last minute idee. Wie heeft er zin om dit jaar Oerol mee te beleven? Van zondag 15 juni tot woensdag 18 juni gaat one2enjoy naar Oerol.

Concept: super eenvoudig: kamperen. Wij huren grote en kleine tenten en als je wilt kun je zelfs een stretcher huren. Meld je aan via de website. Dit event organiseren we dit jaar voor de groep van 25-45 jaar.

Wat is Oerol
De filosofie van Oerol is dat het eiland Terschelling dient als podium en inspiratiebron voor theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars uit binnen- en buitenland. Op ruim 60 plekken wordt op professionele wijze een tijdelijke theaterlocatie gerealiseerd. Strand, bos, duinen en polderlandschap zijn tegelijkertijd podium en decor. Op sommige plekken staan tenten, andere voorstellingen zijn gewoon in de open lucht. Maar ook in boerenschuren, boothuizen of oude bunkers kunnen voorstellingen te zien zijn: het schuurtjestheater is inmiddels een begrip geworden. Het straattheater, de bakermat van het festival, zal ook zeker niet ontbreken aan het scala van podiumkunsten dat jaarlijks wordt vertoond. Tel daar nog de vele muziekpodia in de Terschellinger kroegen, de openluchtpodia op de festivalterreinen Groene Strand en Westerkeyn bij op, en je krijgt langzaam een idee van dit unieke festival.

Boeken kan via de website of bel 010-4845949, laat een berichtje achter en je wordt binnen 24 uur teruggebeld. Wie weet tot snel!
Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.