Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestDisco Party in het wit in Delft. ActivCrowd Zuid-Holland, probeer ons uit!
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa euro
Datum28 - juni - 2008
Tijdvan 00:00 tot 00:00
PlaatsDelft
Maximale deelname personen
Deelname voorIedereen van 27-47 jr uit Zuid-Holland
ContactpersoonActivCrowd Activiteitenclub
E-mailinfo@activcrowd.com
Telefoon
Organisatie
Websitewww.activcrowd.com
Over het feest/evenement
Vandaag kun je iets unieks meemaken: de eenmalige 70s/80's- Disco Party Midsummer White voor 30-plussers! We trekken allemaal een witte outfit (of shirt) aan en genieten van de beste keus uit de disco en rockmuziek uit lang vervlogen tijden en verzoeknummers van d beste deejay op dit gebied: DJLuuk.NL. Midsummer White wordt gehouden in de schitterende ambiance van de nieuwste en grootste Delftse discozaal aan de Marconiweg 11 (vlakbij treinstation Delft Zuid en tegenover de Makro), waar het gratis parkeren is. De kaarten voor deze party met kledingvoorschrift white zijn in de voorverkoop 9, aan de zaal 12. Wees er wel snel bij, want op=op en vol=vol.

Activiteitenclub ActivCrowd organiseert zonder winstoogmerk gezellige activiteiten zoals uitgaan, bioscoop, wandelen, theater, eten, festivals, dansen, musea, sport, dagjes uit, spelletjesavonden, weekendjes weg etc. Onze deelnemers zijn 27 tot 47 jaar en wonen allemaal in de regio.

Je kunt een paar keer vrijblijvend met ons mee dus wie weet tot ziens!

Kijk op onze website www.activcrowd.com voor meer informatie...


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.