Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestRondleiding Carré
Voorverkoop euro
Prijs aan de kassa8 euro
Datum3 - mei - 2008
Tijdvan 11:00 tot 00:00
PlaatsAmsterdam
Maximale deelnameOnbep personen
Deelname voorLeden en mensen die willen kennismaken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Hoewel Carré in alles nog de sfeer van historie ademt, gaat achter de schermen een ultramodern theater schuil. Met een uitgebreide rondleiding door Carré kun je proeven van het dynamische, dagelijkse leven in het nationale- en internationale topentertainment. Tijdens de rondleiding krijg je een kijkje achter deuren die anders gesloten blijven.

Terwijl de gids je meeneemt door Nederlands beroemdste theater en je dwaalt langs het toneel, foyers en de kleedkamers, krijg je commentaar en anekdotes over de architectuur, historie, voorstellingen en over wat zich in het beroemde Carré de afgelopen 120 jaar heeft afgespeeld. De rondleidingen houden niets voor je verborgen!

Voor de rondleidingen geldt ieder jaar een bepaald thema waarop de informatie wordt afgestemd.In deze rondleiding zal de grote renovatie van Carré worden toegelicht.

Waar: Amstel 115, 1018 EM Amsterdam
Wanneer: zaterdag 3 mei
Hoe laat: 11:00 uur
Prijs: € 8,-
Inschrijven tot: zsm ivm reserveren


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.