Gratis online dating &
relatiebemiddeling
Relatieklik-Knuz-singlesagenda

Terug naar de agenda

Evenement/feestWandelen rond Broek in Waterland 7 km
Voorverkoop0 euro
Prijs aan de kassa0 euro
Datum4 - mei - 2008
Tijdvan 12:30 tot 19:30
PlaatsBroek in Waterland
Maximale deelnameOnbep personen
Deelname voorLeden en mensen die kennis willen maken
ContactpersoonDebbie Houtman
E-mailinfo@ugo4it.nl
Telefoon0206945679
OrganisatieUgo4it
Websitewww.ugo4it.nl
Over het feest/evenement
Start in Broek in Waterland (Noord) bij Pannenkoekenhuis "De Witte Swaen", Dorpsstraat 11-13 (12.00 uur geopend) gelijk even reserveren voor de terugweg anders zitten ze gegarandeerd vol.

Deze locatie bevindt zich op steenworp afstand van de bushalten van het dorp. Vanaf het Pannenkoekenhuis gaat u rechtsaf in de richting van de kerk via Dorpsstraat en Havenrak.
U komt langs het fraaie meertje Het Havenrak, de vroegere haven. U kunt op het bankje genieten van het mooie uitzicht over het water.

Op het Kerkplein aangekomen gaat u linksaf langs de kerk de brug over en daarna rechtsaf het Roomeinde op. Geniet van het dorpsschoon.
U gaat langs de begraafplaats rechtdoor, het Roomeinde gaat over in de Noordmeerweg na een bruggetje 100 m na het kerkhof.

Na 200 m komt u aan het einde van de bebouwing (laatste huis is kapberg op de foto) bij de stenen brug van de ringvaart van de polder Noordmeer.
Daar gaat u over en wandelt links langs de boerderij via de asfaltweg de polder in.
Na 500 m gaat de asfaltweg naar links. U gaat echter rechtsaf over het damhek via het trapje. Lees verder op de site van Ugo4it.


Ontvang meer reacties op je profiel!

Alle foto's op een rij.
Relatieklik is een 100% gratis datingsite met matchtest, chat en weblog van een psycholoog. We reviewen alle profielen dagelijks. Op het blog vind je handige artikelen over de psychologie achter daten, communicatie, partnerkeuze, langdurige relaties, seks en geluk.